OM MIMMIE
Diplomerad yoga- och meditationslärare

Grundutbildning till Yogalärare (2 år) hos Institutet för Medicinsk Yoga (IMY).

Vidareutbildning inom

  • Medicinsk Yoga - Grundkurs för vårdande personal
  • Holistisk Yoga och Röstyoga hos Ulrica Gulz, Shanti Yoga.
  • Hormonyoga hos Dinah Rodrigues
  • Barnyoga hos GuruDass Kaur
  • Meditation. Kurser hos Per Mases, S:t Davidsgården Rättvik

Utbildad handledare i Sorgbearbetning vid Svenska Institutet för Sorgbearbetning.
Jag har under 3 år arbetat ideellt i telefonjour dit människor kan ringa anonymt och samtala för att bryta sin ensamhet.

Jag är mycket intresserad av österlandets filosofi. Tränat österländska tekniker, qigong och yoga, sen många år. Valde att fortsätta med Kundaliniyoga då denna yogaform är variationsrik  och innehåller olika andningstekniker samt meditation.

Jag har lång arbetslivserfarenhet från bl a Försäkringskassan. Bytte bransch -85, efter civilekonomexamen, till finansvärlden där jag arbetade som projektledare fram till 2015.

Startade mitt företag 1991. Arbetade hos banker och kapitalförvaltare med olika typer av uppdrag och oftast som projektledare; sammanslagning av verksamheter, uppbyggnad av fonder, effektivisering av verksamhet, upphandlingar av system för handel/analys/administration, outsourcing mm. Genomfört många projekt, stora/små, och då som projektledare. 2004 började jag en parallell bana. Utbildade mig till Yoga- och meditationslärare. Jag har yogakurser i Sticklinge på Lidingö.

Jag vill förmedla yoga till så många som möjligt då jag ser dess positiva effekter. Jag vet då jag tidigare jobbade i projekt med mycket stress. Det hanterade jag med yoga och meditation och fick på så sätt balans i tillvaron.

Jag har terminskurser i kundaliniyoga i Sticklinge på Lidingö sedan 2005. 

Varmt välkommen till mina kurser!