REFERENSER

Vårens (2020) terminskurser avslutade -  29:e terminens yogakurser. Många av deltagarna fortsätter termin efter termin. Jag får höra många positiva kommentarer från mina deltagare, och det genom att träna en gång i veckan. 
Några kan du läsa här:

Det är så välgörande att komma hit och lägga mig på yogamattan och lyssna till din röst och jag blir fullständigt avslappnad.”

Vill önska dig ett nytt gott år, och återigen tacka för alla sköna yogapass. Blickar tillbaka, då jag år 2005 var så sjuk i min reumatism och började hos dig sittandes på en stol, när jag knappt kunde gå. Fick så småningom äntligen medicinering som fungerade, men utan dig och dina yogapass  hade jag aldrig fått tillbaka min rörlighet och min inre livsglädje och trygghet. Stort tack!

Yogan har hjälpt mig mycket i mitt sorgearbete."

Jag vill tacka dig för alla sköna pass, och att du sedan 2005 har bidragit till mitt fysiska och psykiska välbefinnande.

Jag känner vibrationerna inom mig under yogapassen. Magiskt!

Med Yogan har jag fått ett verktyg som hjälper mig att hantera mitt liv med ökad livskvalitet, som resultat.

Känns väldigt bra att gå i din yogaklass och jag har lärt mig mycket vad gäller andning och avslappning som jag har god nytta av även nu om pensionär."

Dina yogapass handlar om att känna in och göra så mycket som jag orkar.

Efter morgonyogan hos dig gick jag ut och spelade golf - 18 hålsrunda. 40 poäng! Yoga är bra.
 

Sen jag började med yogan astman nästan försvunnit.

Fantastisk yoga, att få komma till detta fina rum, med mjuka mattor, levande ljus, färska blommor, harmonisk musik - och inte minst ditt lugna och varma mottagande - att få stanna upp och lite komma ikapp sig själv gör så gott."

Yogan har jag verkligen haft nytta av under konvalescensen, dels genom den ökade rörlighet den gett, andning och smärt-hantering men också den mentala delen.”